Schoonheidssalon Anja van Swelm | Pink Shooter
16171
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16171,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pink Shooter

De Pink Shooter behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

 

Fibroblasten zijn de werkpaarden voor het stevig houden van de huid. De grootste functie is het aanmaken van collageen in de huid. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij wondgenezing en aanmaak van elastine vezels voor de huid. Dit houdt je huid stevig en rekbaar.

Wat kunt u verwachten van de Pink Shooter?

  • Huidverjonging- anti-aging
  • Verbeterde huidstructuur
  • Hydratatie van de huid
  • Activering van de energie levels in de huid

Pink Shooter Kuur

Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Al na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt ook mooier.

 

De gaatjes die de Pink Shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller!