Schoonheidssalon Anja van Swelm | Dermabrasie & Dermashaper
15648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15648,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Dermabrasie & Dermashaper

Zichtbare huidverbetering dankzij microdermabrasie

Dermabrasie

De behandeling is pijnloos en het resultaat is verbluffend! De microdermabrasiebehandeling maakt het mogelijk de jongere, zachte en gladde huid naar de oppervlakte te halen.

 

Door middel van een speciaal vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na een behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid een stralende en gezondere teint heeft. Door een aantal micro-dermabrasie behandelingen in een kuurvorm te ondergaan, zal de conditie van de huid heel erg verbeteren, dit zonder een operatie of injecties. De huid wordt in enkele behandelingen in perfecte conditie gebracht.

 

Dit alles wordt veroorzaakt door de veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treedt een vermindering van het bindweefsel (collageen) op en worden de elastinevezels afgebroken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest. Dermabrasie helpt bij fijne lijntjes en ondiepe rimpels of futloze, droge en ruwe huid. Ook voor acne, littekens, vermoeide en verslapte huid, huidverfrissing (rokershuid en doffe huid), pigment-, ouderdomsvlekken en striae is de behandeling geschikt.

 

Hoe werkt de DermaShaper

De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.