Schoonheidssalon Anja van Swelm | Carboxy CO2 therapie
16162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16162,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Carboxy CO2 therapie

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van koolstofdioxide is een revolutionair CO2 gelmasker om de huid jonger te maken. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost.

Een nieuwe huid

Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd.

Carboxy Therapy de behandeling:

Na het reinigen van de huid wordt er een CO2 gel aangebracht en over deze gel heen een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen. Hierbij kan een licht tintelend gevoel ontstaan op de huid. Een carboxy behandeling duurt ongeveer 55 minuten en biedt na 1 behandeling al zichtbaar resultaat.

De resultaten van een Carboxy CO2 behandeling

Carboxytherapie zorgt voor verbetering van de huidfunctie door het zuurstofgehalte in de huid te verhogen.

Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine en stimuleert hun synthese door de bloedsomloop te verbeteren. Echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

Een carboxybehandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is carboxytherapie effectief. Carboxy vernieuwd de huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.

Deze behandeling is geschikt voor:

  • een verslapte huid
  • een ondervoede huid
  • een zonbeschadigde huid
  • rimpels
  • rosacea/eczeem
  • een rokershuid
  • wallen onder de ogen