Schoonheidssalon Anja van Swelm | Blog Monique
15766
page-template-default,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Monique blog

Verhaal van Monique

Face Lifting zonder dure operaties

Twee vaardige handen trekken aan de huid van mijn wangen en duwen het de andere kant op. Het vel glijdt tussen de vingers door. Vingers die zich steeds een stukje verplaatsen. Mijn huid lijkt van elastiek. Ik wist niet dat mijn gezicht zoveel veloppervlak had en dat elk plekje zo anders voelt. De bedreven vingers bewerken de huid in mijn gezicht resoluut. Ik ervaar een sensatie die ik nog niet ken. Mijn gezicht krijgt een soort sportmassage met af en toe een venijnige touch. Dan voelt de greep onaangenaam en gaan de kiezen op elkaar. “Hier zit een verkleving”, merkt Anja op. Op die plek is het bindweefsel strak en weerbarstig. Heel anders dan aan de andere kant van mijn gezicht.

Mijn eerste proefbehandeling Natural Face Lifting is een feit. Mijn gezicht is rood en voelt enigszins beurs. Er zal een schoonheidsslaapje voor nodig zijn om de resultaten te kunnen ervaren. Even geduld dus, maar het effect heb ik al op verschillende foto’s gezien. Natural Face Lifting bestaat uit een serie behandelingen die de huid verstevigen. Dat lijkt me geweldig als mijn ouderdomsfronsje zich wat minder kritisch toont. Als rimpels vervagen. De plooien in de onderkin verzachten en de neuslipplooi minder tekent. De intensieve massage zorgt ervoor dat de gezichtsspieren steviger worden en het bindweefsel verbetert. Het gekke is dat we het heel normaal vinden om naar de sportschool te gaan voor een strak lichaam. Waarom dan niet ook de spieren in ons gezicht trainen? Wat een bijzondere ervaring was het.

 

De volgende ochtend: misschien is het suggestie maar mijn gelaat ziet er strak en glad uit. Wat mij betreft is het geslaagd.

 

Anja van Swelm is gediplomeerd schoonheidsspecialiste Natural Face Lifting, een techniek ontwikkeld door Noûs Academy.