Schoonheidssalon Anja van Swelm | Arabesque
15858
page-template-default,page,page-id-15858,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Persoonlijke touch met Arabesque make-up

Stijlvol combineren dankzij kleurenprogramma’s

De make up-lijn van het merk Arabesque bestaat uit een up-to-date assortiment van vier harmonieuze, bijpassende kleurenprogramma’s. Dit bevestigt mijn filosofie dat bepaalde kleuren uw uiterlijk beter tot haar recht laten komen en uw verschijning versterken. Het is dan ook aan te raden om eerst een kleurenanalyse te laten maken. Aansluitend bepalen we samen welke van de vier kleurenprogramma’s van Arabesque daarbij aansluiten. Alle kleuren van hetzelfde programma passen bij elkaar zodat u eindeloos aantrekkelijke combinaties kunt maken. Twee keer per jaar worden twee nieuwe trendkleuren gepresenteerd die goed passen bij de vier bestaande programma’s. Het Arabesque kleurenprogramma concept geeft u de vrijheid om nieuwe looks uit te proberen met veel verschillende nuances. Ze zijn daarbij altijd stijlvol.

 

Beauty Box

Met de Arabesque Beauty Box kunt u uw persoonlijke oogschaduw-, wenkbrauwpoeder-, camouflage- en blusherkleuren individueel samenstellen, aanvullen en vervangen. Verbruikte kleuren kunnen afzonderlijk worden vervangen en modekleuren gemakkelijk aangevuld. Een magneetsysteem zorgt ervoor dat de kleuren netjes in de boxen blijven zitten. Deze zijn in drie-formaten verkrijgbaar.