Schoonheidssalon Anja van Swelm | Contact
15426
page-template-default,page,page-id-15426,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge v13.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Veilig en vertrouwd

Ik hanteer de richtlijnen van het R.I.V.M. en de protocollen die onze branche organisatie Anbos en Provoet ons adviseren.

 

Veel zal een klein beetje anders gaan dan u van mij gewend bent. Maar ik help u bij alle handelingen die nodig zijn om uw afspraak ontspannen en veilig te laten verlopen.

 

Wanneer één van de onderstaande vragen met ja is beantwoord vraag ik u vriendelijk de afspraak uit te stellen totdat op elke vraag nee geantwoord kan worden.

 

  • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende klachten zoals, neusverkouden, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

We moeten het samen doen.

 

Ik zie u graag op onze afspraak en wens u een goede gezondheid.

Contactinformatie

Schoonheidssalon Anja van Swelm
Molenwei 27
6681 BS Bemmel

 

T: 0481 – 46 52 73
E: info@anjavanswelm.nl

Volg mij ook op Facebook

 

  U kunt pinnen!

Sleep met uw cursor om rond te kijken in de salon.